Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Debrecen Drive családi napijegy


Fesztivál

2020. május 31. 9:00

A Családi jegy magába foglalja 2 felnőtt és maximum 3 gyermek belépését (14 éven aluliak). Egyre közeledik az ország egyik legnagyobb autó- és járműipari seregszemléje, aminek a Nagyerdő ad otthont május 25-26-án: 500 különböző jármű, számos fellépő és rengeteg program gondoskodik mindenki szórakoztatásáról.

Családi jegy:

A Családi jegy magába foglalja 2 felnőtt és maximum 3 gyermek belépését (14 éven aluliak)
A belépő magában foglalja a következő programok megtekintését és szolgáltatások ingyenes igénybevételét:
Drive Show-k / Irigy Hónaljmirigy, Stolen Beat, USNK koncertek / Közönségtalálkozó Michelisz Norberttel, a Szalay Dakar Team-mel, Benipowaa-val, Unfielddel, Szalay Istivel / Segway / Elektromos kisautók / Husky fogat gurulós kocsival / Kreatív Kuckó / Arcfestés / Szimulátorok / Víztorony mászófal / az összes jármű megtekintése   

A rendezvény 3 éves kor alatt ingyenes!

 

Több tízezer látogatót várnak a szervezők a Nagyerdei Stadionhoz május utolsó hétvégéjén, ugyanis a hagyományos autókiállítást továbbgondolva, egy olyan új debreceni rendezvény született, ami
egyaránt szól autórajongóknak, laikusoknak, az oldtimerek szerelmeseinek és a legmodernebb csúcsmodellek után érdeklődőknek. A Debrecen Drive-on nem kizárólag személyautók kapnak főszerepet, a járműipar és az egész közlekedési szektor szereplői mutathatják meg magukat a közönségnek.A márkakereskedők kétszázötven új autót regisztráltak az eseményre, de ritkaságszámba menő oldtimerek, tuning-, rally- és szupersport autók és motorok, katonai járművek, kamionok egyaránt
megcsodálhatók majd a májusi hétvégén, a rendezők célja, hogy minden közlekedési eszközt felvonultassanak. Ezen felül lesznek szimulátorok, távvezetés, ügyességi versenyek is.

Mindkét nap háromóránként látványos showműsorok színesítik a programot, street fighterek, quadosok, kápráztatják el a közönséget, az autós kaszkadőrök és big foot roncsmászás sem maradhat ki a
listából.  Egészen biztos, hogy nem lesz ennél gazdagabb program sehol a környéken – gyereknap miatt családi szórakozásra is ideális lesz a Debrecen Drive.

Az esemény házigazdája mindkét nap Winkler Róbert lesz, fellép az Irigy Hónaljmirigy, az USNK, a Stolen Beat, közönségtalálkozókat pedig a Tankcsapdával, Michelisz Norberttel, a Szalay Balázs Dakar Team-mel és olyan népszerű YouTube-sztárokkal rendeznek, mint Benipowa, Szalay Isti és Unfield.

Mindezt a Debrecen Drive még mini állásbörzével is tudja tetőzni, a munkaerőpiaci kihívásoknak megfelelően a Job Streeten találhatnak egymásra a munkaadók és munkavállalók.